Tuesday, June 2, 2015

Segmen Blogwalking By Cik Yana


Segmen Blogwalking  By Cik Yana


Mini Giveaway By Nuha



Tarikh tutup penyertaan: 7 JUN 2015


Giveaway : 2nd Anniversary Yana & Dean

1 Jun 2013 ~ 1 Jun 2015 : Alhamdulillah, hari ni genap 2 tahun usia perkahwinan Yana dengan Mr.Yogi. Suka, duka, masam, manis...berjaya ditempuhi bersama. Tapi masih jauh lagi perjalanan kami. Ulangtahun ke-2 pun, kami masih lagi berdua. Insyaallah...berkat doa berterusan daripada kami berdua, daripada ahli keluarga dan semua yang mengenali, manalah taw bila tiba waktunya nanti kan. 

Hari ini juga, dengan kalimah Bismillahirrahmanirrahim, Yana lancarkan 

Klik BANNER untuk join (^^,)
SENARAI HADIAH :

Wang Tunai RM30 x 1 pemenang (Top Referral)
Wang Tunai RM20 x 1 pemenang
Sehelai instant shawl benang hitam x 1 pemenang
Sekotak mineral coffee x 1 pemenang
BVR Collagen x 1 pemenang
Topup RM5 x 1 pemenang
Jeju Mask x 3 pemenang
Keychain Sarawak x 3 pemenang
*Hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan menggalakkan (^^,)

TARIKH GIVEAWAY : 1 JUN ~ 1 JULAI 2015

Giveaway Mega Raya by Azhafizah.com


giveaway-mega-raya-by-azhafizahcom

Tempoh Giveaway berlansung selama 3 Minggu 3 hari
2 June 2015 (12:00am)- 26 June 2015 (11:59pm)


Thursday, May 28, 2015

Wednesday, May 20, 2015

SEGMEN MENJELANG RAMADHAN 2015



1) Hadiah Pertama - Preloved : RM 35 X 10 Pemenang
2) Hadiah Kedua - Selendang Dilara : RM 25 X 20 Pemenang

Mula : 07 MEI 2015  
TAMAT : 07 JUN 2015

harapnya ada la rezeki kat sini... aamiinn.... 

Monday, May 18, 2015

Contest Saya Nak Hadiah By Syahirah Valiant



due: 17 jun 2015


Jom Join Ceria 1st Giveaway!



Tarikh tutup giveaway ialah pada 25 MEI 2015.  

tag: 
http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/
http://mrsyatie.blogspot.com/
http://izzeyda.blogspot.com/


Simple RM100 Giveaway Byijeni


Assalamualaikum, Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)

 
Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang)
    Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015

tag:
http://athirahdiyana87.blogspot.com/
http://cikmanissweet.blogspot.com/

Monday, May 11, 2015

Naazneen Faiqa 1st Giveaway – Menangi Inner Neck, Tudung Instant & Hadiah Misteri!


http://neenaanuar.blogspot.com/2015/05/naazneen-faiqa-1st-giveaway-menangi.html

Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!
Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!
Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-

- Tidak perlu digosok
- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)
- potongannya labuh menutupi dada
- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur


buat Kak Neen semoga sentiasa murah rezeki, panjang umur dan sihat selalu hendaknya :)

contest nie bermula dari hari ini (8th May 2015) sehingga hari jumaat minggu depan (15th May 2015) 

Mother's Day Giveaway By Blog XDramaQueenGiveaway berlangsung 8-30 Mei 2015



Giveaway berlangsung 8-30 Mei 2015


D2D's First Giveaway by Edrina


Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...


Simple and easy GA. meh join ramai2 ;))
 D2D's First Giveaway by Edrina
D2D's First Giveaway by Edrina
CLICK BANNER UNTUK JOIN ;)
Syarat-syarat penyertaan ::
1. Blogger Malaysia
2. Follow Blog:-
3. Like fanpage: 
5. Buat entry di blog anda bertajuk "D2D's First Giveaway by Edrina"
6. Copy coding yang disediakan, paste di ruangan html entry di blog anda dan publish entry tersebut.
7. Tinggalkan link entry anda dalam ruangan komen di SINI
8. GA bermula pada 12.00AM, 9 Mei 2015 dan tamat pada 11.59PM, 9 Jun 2015

18 pemenang dicari dan pemenang ditentukan melalui Top Referral dan cabutan bertuah secara manual oleh penganjur sendiri
Senarai Hadiah:
• CASH RM20 (Top Referral)
• Bawal Zarazuri (x5)
• Bookmarks LE (x3)
• Topup RM10 (x3)
• Hot Perfume (x2)
• Alfafa Shaklee (x1)
• Barang Craft (x3)

Giveaway ini di'sponsor oleh: